As Kali Nuk E Mban Dot: Ky Person Është Aq I Trashë Sa Që Rrëzon Edhe Kalin..

Shpesh shohim njerëz duke kalëruar, por rrallë apo mase asnjëherë nuk kemi parë që një kalë rrëzohet nga pesha e madhe e njeriut që hipën mbi të.Kur një grup miqsh vendosën të hipnin në kalërim në Pernambuco të Brazilit, një prej tyre mësoi se sa të vështirë e kanë kuajt kur ata ngarkohen më shumë se sa ata mund të bartin.….Shty,pe rek.lam.en dhe vazhdo.

Leave a Reply