Artistja E Njohur Shqiptare: Vjehrra Duhet Rra.hur 5 Herë Në Ditë

Artistja e njohur shqiptare: Vjehrra duhet rra.hur 5 herë në ditë… Nuk është ndonjë sekret që nuse e vjehrrë kanë raporte konfliktuale, madje ndonjëherë edhe duke i kaluar të gjitha limitet. Teksa poston një foto në rrjetet sociale, ku shihet ajo që ndodhi në “TV Klan”, Rudina shkruan përmbi foto, “Vjehrra ideale për ta rrahur 5 herë në ditë” sht.ype fotog.rafin.qe es.hte menje.here nen ke.te shkr.im dhe shi.ko vi.de,on kur aktorja thot se vjehrra duhet rre;h 5 here ne dite duke shty,pur mbi rekl,a men me pos,hte dhe sh,iko vide,on.

Leave a Reply