Arriti të mposhtë posht koronavirusin, “gjyshja e hekurt” 82-vjeçarje shërohet brenda një jave

Pothuajse 82-vjeç, Amarnda Bottini Campolunghi arriti të mposhtë koronavirusin brenda një jave. Mjekët e spitalit San Matteo në Pavia, ku gruaja ishte shtruar, i kanë vënë asaj pseudonimin “gjyshja e hekurt”.

Familjarët e të moshuarës thanë se ajo vu ante edhe nga diabeti i tipit 2 dhe iu nënshtrua një reahbilitimi, ndërsa simptomat e koronavirusit iu shfaqën para 26 shkurtit ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni videon

Leave a Reply