Arbana Osmani e fëIIiq në mes të emisionit babin e djalit që u BRAKTlS në JETlMORE: Tregoji mamanë e tij ose…

Një histori e bukur ka ndodhur në emisionin “ Dua të të bëj të lumtur” ku një djalë i bra;ktisur në një je;timore ka nisur një sfidë të rëndësishme në jetën e tij.

Ai po kërkon mamanë edhe babain e tij biologjikë, mirëpo pas takimit më babin e tij ai nuk tregon vend ndodhjen dhe info të tjera rreth saj. Është dash ndërhyrja e Arbana Osmanit që ai të prekej edhe të tregonte në një mënyrë të sht;irur ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on do befasohesh

Leave a Reply