Anita Haradinaj tregon se ramushi i ka sugjeruar të gjej një Punë

Në emisionin “#Hashtag”, është diskutuar për të drejtat e grave në Kosovë dhe më gjerë.Moderatorja dhe bashkëshortja e liderit të AAK-së, Ramush Haradinaj, Anita, thotë se bota është e ashpër për të dy gjinitë por sipas saj për gratë është dyfish më vështirë të arrihet suksesi.PRIT 5 SEKONDA shtype relamen dhe shiko videon

Ajo, siç përcjell Telegrafi, thotë se grave u duhet edhe të rrisin fëmijët.Megjithatë, Anita thotë se gratë janë “superfuqi” pasi pas çdo burri të suksesshëm qëndron një grua e zonja.“Gratë janë më konsistente, më stabile, kanë intuitën më të zhvilluar dhe ndoshta e kanë më lehtë ta dëshmojnë suksesin e tyre.PRIT 5 SEKONDA shtype relamen dhe shiko videon

Leave a Reply