Angela Merkel “selam“ Serbisë: Bujrum ju koft prekne kufirin e Kosovës pastaj do të…

Kancelarja e Gjermanisë, Angela Merkel, i ka dhënë u.ltimatum presidentit të Serbisë, Aleksandar Vuçiç që të pranojë qëndrimin gjerman për çështjen e zgjidhjes së problemit me Kosovën, pasi në të kundërt, Serbia do të ketë p.asoja të r.ënda.“Unë e di se nuk ka asgjë nga k.orrigjimi i kufirit. Sepse nuk kishte njerëz të g.uximshëm dhe r.acional që t’i kuptonin interesat serbe. Unë jam në favor të pavarësisë së Kosovës edhe kufijtë nuk do të preken .EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne r€k,lamen 5 sekondshe

Leave a Reply