Amerika “dridh” Serbinë me këtë super lajm që i gëzohet çdo shqiptarë!

Presidenti Trump shkarkoi Boltonin, një poltikan i njohur që së bashku me ish-ambasadorin amerikan në Beograd, Eagleburger, ishin k.undërshtar të Kosovës dhe miq të Serbisë e Rusisë.Sot Kosova mund të marrë frymë lirshëm, sepse njeriu qe e deshi ndarjen e Kosovës është sh.porrur nga Shtëpia e Bardhë. Ky a.kt mund t’a ketë d.ëshpëruar Hashim Thaçin.Kjo n.gjarje nuk do t’u pëlqej Ramës, Hashim Thaçit e Vuçiqit. Ngushëllime atyre dhe urime Kosovës .Shiko pamjet ekskluzive shtype rek1amen dhe ndiq videon vetem per juve

Leave a Reply