Alketa Vejsiu thumbohet dhe “masakrohet” nga vipat shqiptare!

Alketa Vejsiu realizoi ëndrrën e saj për t qen në skenën e Sanremos në rolin e prezantueses. Por prezantimi i saj pati shumë kritika dhe thumbime.
Olti Curri e ‘masakroi’ Alketa Vejsiun: “Hyrja më trembi, se ishte e dhunshme në njëfarë mënyre. Nuk merret vëmendje në atë farë mënyre. Ishte gati gati e paedukuar. Amadeusi e tregoi këtë me humor se ai ka një eksperien tjetër.”
Olti Curri gjithashtu tha që:”Dukej më shumë si e ftuar te “Opinion”-i, se sa të ishte në Sanremo. Monologu s’më pëlqeu fare. Ai ishte një monolog i përvuajtur jashtë kohe. Gjërat kanë ndryshuar.” рër me shum ju paraqesim në video pamjet e plota.

Leave a Reply