Alesia Bami thotë se jeton me 400 mijë lekë, i kthehet Edi Manushi: Hiqe…

Alesia Bami ishte sot pjesë e rubrikës “Trotuar” në “E diell” ku u fol për pagat. Gjatë bisedës, Alesia u shpreh se rroga e saj e parë në televizion, kapte shifrën e 300 mijë lekëve të vjetra. Ndërsa sot ajo jeton edhe me 400 mijë lekë të vjetra “Rroga ime e parë në televizion ka qenë 300 mijë lekë dhe më ndihmonin edhe prindërit. Kurse sot mund të jetoj edhe me 400 mijë lekë”, u shpreh Alesia ndërsa Manushi e ndërpreu dhe i kërkoi të heqë këpucët për t’i parë markën Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet…

Leave a Reply