Aleksandër Vuçiq: Eh këtu, pajtohem me Albin Kurtin

Presidenti serb Aleksandar Vuciq, tha sot se ai pajtohet plotësisht me deklaratën e Albin Kurtit se marrëveshjet nën presion nuk mund të arrihen.

Kurti në një shkrim të publikuar në gazetën gjermane FAZ ka dërguar një mesazh për amerikanët, duke thënë se një marrëveshje e arritur nën presion dhe kërcënime nuk vlen as sa letra në të cilën do të vihen nënshkrimet.PRIT 5 SEKONDA shtype relamen dhe shiko videon

Leave a Reply