Albin Kurti: Kosova është cliruar nga serbia, Tash duhet ta clirojmë nga hajnat!

Albin Kurti: Kosova është cliruar nga serbia, Tash duhet ta clirojmë nga hajnat!I pari i Lëvizjes Vetëvendosjes, Albin Kurti, ka thënë se Kosova është çliruar e pavarësuar nga Serbia, e në këto zgjedhje, siç pretendon ai, duhet të çlirohet e pavarësohet nga k orrupsioni.Kurti këto komente i bëri në tubimin zgjedhor me qytetarët e SuharekësHvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

.“Kosova është çliruar e pavarësuar nga Serbia, e na duhet ta çlirojmë e ta pavarësojmë edhe nga k orrupsioni. Kor rupsioni e k i ,mi e ka lënë Kosovën shtet të dobët në të cilën individët janë më të fuqishëm se sa shteti. Me qeverinë tonë të re nuk do të ketë asnjë k iminel”.Sipas tij, më 14 shkurt çdo qytetarë duhet ta shpreh vullnetin e vetë të lirë që t’i mundësojë ndryshimet e mëdha në sektorët e ekonomisë, arsimit, kulturës, shëndetësisë e politikave të jashtme.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Leave a Reply