Albin Kurti jep një lajm që i gëzon të gjithë punëtorët në Kosovë

Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës i është gëzuar paralajmërimit të Albin Kurtit për ta rritur pagën minimale në 350 euro.
“Unë kam kërkuar që dy vite ngritën e pagës minimale, ka qenë kërkesa e Bashkësisë së Sindikatave të Kosovës për 250 euro, por ajo ka ra nga forma tani sepse kaluan dy vite dhe asgjë nuk u bo, kjo ka qenë për vitin i cili iku, tani kemi kërkesën tonë prej 350 eurove”, ka thënë Ajdini Shtypni foton me poshte ju hapen pamjet dhe ndiqni ato

Leave a Reply