Albin Kurti Flet Për Reciprocitetin “DRIDHET” Serbia Jep Lajmin ”8OMB” !! Ja Kur Do Ta Kthejmë Reciprocitetin Ndaj Serbisë…

Albin Kurti Flet Për Reciprocitetin “DRIDHET” Serbia Jep Lajmin ”8OMB” !! Ja Kur Do Ta Kthejmë Reciprocitetin Ndaj Serbisë…

Albin Kurti flet për reciprocitetin “DRIDHET” serbia jep lajmin ”8OMB” !! Ja kur do ta kthejmë reciprocitetin ndaj serbisë…Hap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive

Albin Kurti ne emi.sionin Debat Plus u pyet nga gazetari Panduri se kur do vendoset reci prociteti qe kishte premtuar Kurti edhe zgjedhjet e ka luara ku kishte thene qe eshte primare nga pu.net e tij , ai edhe e sot e ksaj dite mban ke.te qendrim..Gjate emisionit ne Deb.at Plus ai shtoi se reci prociteti do behet me do e mos dhe ajo do te filloj qysh ne ditet e para te qeve.risjes dhe thote se ajo ende eshte pri mare per mua..

Leave a Reply