Albërie Hadërgjonaj Ofendon Rëndë Muslimanët, Ja Çka Shkruan !!

Në emisionin Oxygen Show të udhëhequr nga Besim Dina që transmetohet në Klan Kosova mzsafire këtë javë ishte këngëtarja Albërie Hadërgjonaj, e cila u rrëfze për jetën e vetë.

Por në një pjesë të emisionit ajo në bisedë e sipër me nikoqirin ofendoi rëndë Profetin Muhamed, duke treguar që e pzet vayhdimisht nanën e saj si të “duket një njeri si Muhamedi m’i mar 7 gra”, duke aluduar në profetin e fundit Muhamedin Shty,pe rek,lame,n dhe shiko pamjet ekskluzive vetem per ju

Leave a Reply