Ala rmon për gjendjen në QKUK, ish e izoluara në Karantinë për Kor ona virus në Kosovë (Foto)

Një qytetare e Kosovës dhe aktiviste politike, Blerta Avdili, ka bërë një status në profilin e saj në Facebook ku alarmon për gjendjen në të cilën ndodhet spitali infektiv që po pranon pacientët e dyshuar me kor onav irus.

Vetë znj.Avdili thotë se është pranuar në QKUK me simptoma të gripit dhe vetëm pas një ore mjekja i kishte marrë mostrën për testim dhe numrin e saj të telefonit..Shtypja relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju

Leave a Reply