Aktori Olsi Bylylu ka pranuar ndalimin nga unifromat blu dhe u ka dhënë përgjigje të gjitha lajmeve që janë publikuar ditën e sotme në lidhje me këtë ngjarje. në një status në Instagram, Bylyku shkruan se ka kontaktuar me një mjek të Infektivit dhe është kontrolluar që në momentin e parë që është futur në Shqipëri. Aktori shprehet se është vetëkarantinuar në shtëpi, në mënyrë që të mos kishte kontakt dhe të mos rr.ezikonte njerëzit e tij, por që makina sot ishte ndaluar për t’u verifikuar nëse kishte lejen e posaçme për të lëvizur ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on e me poshtme:

Vaksina e koronavirusit tek njerëzit do të provohet brenda pak ditësh, kanë njoftuar paralelisht shkencëtarët në Britaninë e Madhe, Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Daily Mail në Londër raporton se janë kryer testime tek kafshët dhe tani tek vullnetarët e shëndoshë dhe më pas tek pacientë të tjerë për të vërtetuar sa efektivë është kjo vaksinë.ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on e me poshtme:

Leave a Reply