Aktores Nuk I Del LNATl: Kam Kokë MaIoku, As Për MiIiona Euro S’do E Ftoja Agron LIakajn

Tashmë është bërë publike se Rudina Dembacaj dhe Agron Llakaj nuk kanë më komunikim me njëri-tjetrin, pas largimit të aktores nga “Al Pazzar”. Në “Thumb”, Rudina i ka dhënë përgjigje pyetjes nëse do ta ftonte Llakajn në emisionin e saj.Ajo ka thënë se edhe nëse do bëhej fjalë për miliona euro, kurrsesi nuk do ta ftonte atë.JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME dhe lexo te pltoe lajmi ni cili p ole na men rrjetet osc iale dhe megjere nete jgithe rrjetet dhe me gjere ne te gjithe rrjetet.

Leave a Reply