Aksi dent i rë ndë këto janë dy vajzat e reja në gjendje të rë ndë

Një aksi dent i rënd trafiku ka ndodhur pasmesnate në dalje të Gjilanit, konkretisht në Parallovë . Indeksonline mëson se 4 persona janë lën duar.Dy femra (emra të njohur për redaksinë) gjenden të shtrira në QKUK, në Prishtinë. Të një jtat janë në gjendje të rënd ë shënde tësore.

Rastin e ka konfirmuar edhe Stacioni i Policisë në Gjilan. Zëdhënësi i PK-së, për këtë rajon, Ismet Hashani ka konfirmuar aksid entin.PRIT 5 SEKONDA shtype relamen dhe shiko videon

Leave a Reply