Aks Ident Tra Gjik! Kamionat Përp.Lasen “Kokë Më Kokë”, Hu Mb Jetën Shoferi Shqiptar

Një aks ident tr agjik ka ndodhur mëngjesin e sotëm në ak sin Ascoli-Mare në Itali, ku për pasojë kanë hum bur jetë dy persona.
Dy kamionë të transportit ndërkombëtar (TIR) janë përp lasur kokë më kokë, dhe kanë hum bur jetën të dy drejtuesit e kamionëve. Një prej vi ktimave është shqiptar, Agron Bakaj, 48 vjeç, rezident të San Benedetto, shofer i njërit prej kamionëve, tjetri italian, Angelo Lucin foto rek1amen dhe shiko vide,on se si ndodhi ngjarja do ju mbushen syte me lot se cfare thote nena e vet.

Leave a Reply