Ai Dëgjoi Një Bubullimë Në Plazh Dhe Ndezi Kamerën E Tij, Ajo Çka Ai Xhiroi Është E Pabesueshme

Shpesh natyra krijon ndryshime të ndryshme të motit. Vendi ndër të cilët moti ndryshon në sekond është Florida. Në Floridë është shumë nxehtë, por kur bie shi, bie aq fort sa që ftohë gjithçka.Vetëtima është diçka që të gjithë e keni parë ndonjëherë. Mund të jetë shumë e zhurmshme dhe e rrez;kshme nëse gjindeni afër saj. Ose mund të jetë e vogël dhe të mos dëmtoj askënd sht.ype fotogr.aafin qe eshte menje.here nen kete shkrim dhe shi.ko vide,on

Leave a Reply