Ahmed Kalaja kundër hoxhallarëve të Shkupit: Ska argument që Bitcoin është harram (Video)

Ahmed Kalaja kundër hoxhallarëve të Shkupit: Ska argument që Bitcoin është harram

Imami nga Tirana, Ahmed Kalaja ka dhënë një fetva në lidhje me kriptomonedhat në vecanti për Bitcoin.

Ai ka thënë se nuk ka asnjē argument fetar që e ndalon përdorimin e kriptovalutave, dhe për këtë arsye nuk mund të quhet harram.

Përndryshe, ditw më pare Myftinia e Shkupit doli me qëndrimin se përdorimi i kriptovalutave është i ndaluar me Islam./tetova1

Për më shumë ndiqeni videon:

Leave a Reply