Ah O Zot Sa E Rë Ndë/ Nëna H Edh Binjakët E Sapolindur Nga Në 9 Metra Lartësi

Ah O Zot Sa E Rë Ndë/ Nëna H Edh Binjakët E Sapolindur Nga Në 9 Metra Lartësi
Një nënë mo.nstër ka he dhur nga dritarja e apartamentit binjakët e porsalindur. Ngjarja e tme.rrshme ka ndodhur në Meksikë.
Fëmijët të cilët ishin një djalë dhe një vajzë janë gjetur nga zja,rrfikë,sit, por fatk,eqësi,sht djali ka humbur jetën ndërsa vajza ka shp,ëtuar.
Foshnja u gjet nga ekipi i shpëtimit e va,rur midis dy mureve të një pallati në Mexico City. Sipas Daily Mail autoritetet zbuluan trupin e pajetë të një porsalinduri në një grumbull mbeturinash, shumë pranë banesës ku u shpëtua vogëlushja. ѕhtур nе fоtоn роѕht kеtiј ѕhkrimi n diqni раmјеn.

Leave a Reply