‘Adnan çaji’ ka një mesazh për ata që po duan t’ia thyejnë rekordin (VIDEO)

Adnani pasion e ka çajin e zi apo siç njihet ndryshe ‘çaji i rusit’, thotë se nuk i pranon askujt për këtë dhe së shpejti do të hy në librin Genis.“Për këtë punë jam baba i çajit”, ka thënë në një intervistë për n’Kosovë Show.“Pse po del ja e sfidoj ja pi ma shumë se aj, pse mundohen mem asi, për çka janë dal e dimë na tonë, “, ka thënë ai ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on:

Leave a Reply