Adem Ramadani Për Herë Të Parë E Tregon: Ja Pse E Lash Muzikën Dhe Iu Ktheva Ilahisë Dhe Fesë

Me një zë të bukur, Adem Ramadani, ka rrënqethur zemrat e publikut në një emision. Adem Ramadani është hera e dytë që merr pjesë në këtë emision.
Adem Ramadani, më parë kishte kënduar këngë për dashni dhe ahengje familjare, por tash e disa vite ai i ka braktisur ato për ti’u kthyer fesë. Prej atij momenti ai ka kënduar disa ilahi në gjuhën shqipe duke shty,pur mbi rekl,a men me pos,hte dhe sh,iko vide,on.

Leave a Reply