Abazi: Mbulesa Nuk Është E Jona Breh, Nuk Jemi Arab, Tybe Duhet Të Ecim Kah Amerika

“Nëse kundërshtarët fetarë me trurin e tyre marrin vendime dhe guxim për të shkruar diçka që s’dinë me mbrojt, atëherë si shoqëri, duhet të shkojmë hapit të perëndimorëve.Respekt deri në qiell për hoxhën Halil Kastrati. Ai ndërton shtëpi me para të të tjerëve, e ne ndërtojmë shtëpi me para tonat.Hoxha i Shkupit që i kemi kënduar ne e ka shëruar një djalë me paratë e veta shtype rekl,am dhe shiko vide,on e plote e cila po le nam ne rrjete.

Leave a Reply