A po i afrohemi fundit të botës? – Ja si e përshkruajnë të gjitha fetë si do të ndodhë (Video)

Myslimanët besojnë se janë tre periudha para se të vijë ditës së gjykimit. Periudha e parë ka filluar prej momentit kur Muhammedi ka vdekur. E dyta nisi me kalimin e të gjithë shokët e tij, dhe i dha fund një mijë vjet më vonë. Ndërsa periudha e tretë është kur do të shfaqet Mehdiu. Synitët besojnë se Muhammedi është i pari që do të rringjallet. Po ashtu ka dymbëdhjetë shenja të mëdhaja të Kijametit ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on:

Leave a Reply