A menduat se iku Dimri? E keni gabim, ne këtë dite temperaturat shkojnë deri ne -23 dhe bore e madhe

Ditëve të ardhshme, vendi ynë mbetet nën ndikimin e fushave të presionit të lartë dhe masave të ftohta ajrore, që do të kushtëzojnë mot kryesisht me diell, të thatë, por të ftohtëPrishtina Weather po njofton se temperatura gjatë ditës së enjte do të shkojnë deri në -23 gradë Ceslius, kurse ajo minimalja -5 gradë Celsius.Shërbimi i meteorologjisë njofton se “nga dita e enjte masat e ftohta ajrore zhvendosen në juglindje të rajoni, per me teper informacione shiheni vet ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on e me poshtme:

Leave a Reply