A Ju Kujtohet Rasti I Dy Po’licë’ve Para Një Viti Ne Lepec? Mbyllen Hetimet, Përfundimisht Kuptohet E Vërteta, Ata Janë..

“Janë mbyllur hetimet, pas dëgjimit të dëshmitarëve, ekspertizave, autopsisë- hetimit të vendit të ngjarjes kanë rezultuar se ka qenë vetaksident”, tha për Gazetën Express Kryeprokurori i Prokurorisë Themelore të Ferizaj, Shukri Jashari.Policia tha se vetura zyrtare në të cilën gjendeshin dy policët kishte humbur kontrollin dhe kishte dalë nga rruga duke rënë nga një lartësi në rrjedhën e lumit Lepenc Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet..

Leave a Reply