A i lejohet nënës që të hyjë në dhomën e nuses së djalit pa lejen e saj?

Pyetje: Allahu ju shpërbleftë me të mira. Në paragrafin e dytë (pyetësja) thotë: Shejkh Muhamed! A i lejohet nënës së burrit që të hyjë në dhomën e nuses së djalit kur ajo mungon, dhe a i lejohet që të marrë nga ai (djali) apo nga kjo dhomë atë që do ajo me argumentin se kjo është pasuria e djalit të saj?Përgjigje: Nënës së burrit, nuk Per me shum shtyp ne rek lamen me poshte dhe lexoni te plote kete artikull nuk do te zhgenjeheni

Leave a Reply