A Është Ky Fundi I Botës? 9 Mijë Rrufe Brenda 6 Orëve, Ç’mendet’ Moti

Stuhitë e breshrit dhe fenomene të tjera natyrore goditën të hënën kryeqytetin spanjoll të Madridit dhe zonat jugore. Vendi prej orësh po përshkohet nga masa të paqëndrueshme që do të lëvizin edhe në Europën Qendrore dhe Lindore dhe në disa shtete të Ballkanit Rajoni i Madridit u godit nga një stuhi e fuqishme breshri të hënën në mbrëmje Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet…

Leave a Reply