A e njihni mirë aktorin Albert Ndrenika? Ky është mëkati që shqiptarë s’ja falin!

Albert Ndernika është pa diskutim një nga ikonat e kinematografisë shqiptare. Me shumë role të luajtura, me shumë çmime të fituara, me shumë mirënjohje dhe respekt nga shqiptarët.

Por siç çdo gjë e mirë ka edhe një te keqe, zakonisht aktori ka një shprehje teksa thotë “ Nëse Zoti është lart, unë jam këtu poshtë”. Mirëpo mosha bën të sajën, i thyer i lodhur, i rraskapitur por si ujk i vjetër i di shtigjet se si të mbijetojë në treg Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet…

Leave a Reply