A e la shtatzënë 13-vjeçaren? 10-vjeçari del me të në TV dhe pranojne gjithcka, por mjeket thone qe djali

Para disa ditësh, Rusia u tro.ndit nga një ngjarje e rëndë. Një vajzë 13-vjeçare kishte mbetur shtatzënë me një 10-vjeçar. Historia bëri shumë bujë pasi ishte e rrallë.Por po kaq e rrallë është edhe ajo që ndodhi në një televizion rus. Të dy fëmijët, Ivani dhe Darya dolën përpara publikut për të folur për historinë e tyre përpara një prezantuesi të famshëm.Aty në studio ata pritën edhe analizat për djalin 10-vjeçar. Mjekët thanë se ai nuk është akoma në gjendje të prodhojë sp.ermë JA DHE VIDEO EKENI ME POSHTE SHIKOJENI:

Leave a Reply