A E Keni Pare Ndonjeher Ramushin Si Turk Me Mustaqe?

A e keni pare ndonjeher Ramush Haradinaj si turk me mustaqe. Ramush haradinaj me nje aplikacion qe po perdoret ne fb ka shperndare edhe ai nje foto ku duket me mustaqe do ju cmend se cfare mbishkrimi shkruan ai,Te behem edhe une sikuese Tayip Erdogan ndoshta po me frigohet dikush hаре раmјеn mëроѕhtë dhe ѕhiкоје tê рlоtë se sa komente merrr ai. Shtypni ne rek lame dhe lexoni te plote kete lajm i cili po le nam ne rrjetet sociael dhe me gjere ne te gjiteh rrjetet dhe me gjere

Leave a Reply