A Do Të Donit Të Merrnit 560 Euro Çdo Muaj Pa Bërë Asnjë Punë? Do Të Befasoheni Nga Ky Lajm (Video)

Do të befasoheni nga ky lajm ..Prej vitesh në disa nga vendet më të zhvilluara në Evropë, po diskutohet ideja e garantimit të ardhurave bazë për të gjithë njerëzit pavarësisht nëse janë të punësuar ose jo. Një eksperiment i tillë është kryer në Finlandë.2000 persona, të përzgjedhur në mënyrë rastësore kanë marrë 560 Euro në muaj për një periudhë 2-vjeccare sht.ype fotogr.aafin qe eshte menje.here nen kete shkrim dhe shi.ko vide,on

Leave a Reply