91 Vjeçari Merr Abdes Me Uj Të Ngrirë, Bora Dhe Akulli Nuk I Pengojnë Të Falet

91 vjeçari merr abdes me uj të ngrirë, bora dhe akulli nuk i pengojnë të falet. 91-vjeçari Şerif Mehmet Erdem, i cili jetonte në fshatin Çeribaşı të rrethit Büyükorhan të Bursas, udhëton me një këmishë me mëngë të shkurtra edhe në dimër të ftohtë.Njeriu i vjetër që e urren ngrohjen nuk mban veshje te trasha. Şerif Mehmet Erdem, i cili urren nxehtësinë, nuk ulet në dhomën e furrës në shtëpi !

Leave a Reply