8 Herë Haxhi: Plaku Shqiptar Flet Nga Meka, Tregon Si Ishte Falur Tinëz Në Kohën E Enver Hoxhës

Haxhi Xhevati 83-vjeçari nga Radomira e Dibrës, është shqiptari që 8 herë kishte shkuar në haxh.

Në një intervistë, të zhvilluar nga imami Ahmet Kalaja, ai tregon për përvojën e tij në Arabinë Saudite, përkatësisht Mekë dhe Medine.Ndër të tjera, Gjorgji flet edhe për periudhën e komunizmit në Shqipëri, shkruan Indeksonline.Si ishte falur, a kishte agjëruar…?“Po, kam agjëruar edhe në kohën e Enverit. Falesha tinëz”, thotë ndër të tjera ai. video ↓↓

Leave a Reply