47-vjeçari ofron 23 mijë euro për atë që ia gjen një të dashur

Një person nuk po pranon assesi ta kalojë vetëm Ditën e Shën Valentinit.
Një burrë, statusi shoqëror i të cilit është beqar, ka thënë se do paguajë deri në 25 mijë dollarë (afro 23 mijë euro) për ata që do ia gjejnë një të dashur për Ditën e Shën Valentinit, shkruan Daily Mail, transmeton lajmi.net.
Jeff Gebhart, 47-vjeçar, nga Kansasi i SHBA-ve, tha se bisedat online për të janë toksike dhe se ai dëshiron që të dalë në takim vetëm fizikish ѕhatур nе fоtоn роѕht kеtiј ѕhkrimi n diqni раmјеn.

Leave a Reply