4500 Euro Në Muaj Për Të Punuar Në Norvegji, Ja Profesionet Që Kërkohen

Norvegjia duket se është duke kërkuar për fuqi punëtore dhe ofron një pagë të mirë në disa prej fushave mjaft të rëndësishme.Paga varion nga 4 mijë e 500 euro në muaj, ndërsa profesionet që janë më shumë të kërkuara përfshijë inxhinierë, mësues (sidomos ata të shkencave natyrore), mjekë dhe infermierë, shoferë autobusash, kuzhinierë dhe kamerierë, shkruan meganews.al.Paga varion nga 4 mijë e 500 euro në muaj, ndërsa profesionet që janë më shumë të kërkuara përfshijë inxhinierë,Shty,pe rek.lam.en me op.shte per ti lex.uar profesionet..

Leave a Reply