4 ushqimet që vijnë nga Kina qe duhet ti largoni nga shtëpia juaj dhe mos i konsumoni!

Ushqimet kineze kane qene dhe jane problem ne te gjithe bote.Te gjithe duhet te behen te pasur ne menyre te shpejte dhe nuk zbatojne asnje rregull.

SHBA kanë bërë përpjekje të mjaftueshme për të informuar publikun se ushqimi nga Kina mund të jetë i rrezikshëm Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet…

Leave a Reply