4 arsyet pse burrat tradhtarë qëndrojnë me gratë e tyre

Një studim ka zbuluar se 2.2 % e të martuarve raportuan se kishin pasur më shumë se një partner gjatë një viti. Në përgjithësi, sipas studiuesve, mes 15-25% të amerikanëve të martuar tradhtojnë dhe burrat kanë më shumë të ngjarë t’i mashtrojnë gratë e tyre. Mirëpo, ka një pyetje se pse burrat që tradhtojnë nuk duan të divorcohen, por gjithsesi vazhdojnë të tradhtojnë gruan.duke shtyppur mbi (Foton ose Videon) qe shfaqet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin ↓↓↓

Leave a Reply