26 shqiptar te infektuar me kor,onavi,rus?Ja si doli tetsi i tyre

Per fat te mire Shqiperia eshte e paster nga koronavirusi.

Ministria e Shëndetësisë thote se ne Shqiperi jane testuar 26 raste dhe deri tani asnje nuk ka dalur.

Tre personat kishin udhëtuar vendet e prekura nga koronavirusi COVID-19, por fatmirësisht kanë rezultuar negativ Sht ype re ekl.a amen me po shte dhe shiko vijdeon e plote.

Leave a Reply