21,500 euro nëse shkoni për të jetuar në këtë fshat të Zvicrrës

Albinen është një fshat i vërtetë nga përrallat dhe autoritetet e këtij vendi vendosën të ofrojnë 21,500 euro për secilin person që vjen të jetuar aty.
Kjo është një politikë, e cila vitin e kaluar entuziazmoi banorët e Evropës , dhe të cilën qeveria e qytetit në dhjetor 2017 vendosi ta zbatojë në mënyrë që të përballen në mënyrë aktive me emigrimin e popullsisë.ju ftojmë të Iexoni artikuIIin Shtypni ne foto rek1amen me poshte ndiqni pamjet.

Leave a Reply