2020 Nis Me Fat Për Kosovaren Lind Fëmijën E Saj Të Parë Në Moshën 58 Vjeçare

VIDEO / 2020 nis me fat për Kosovaren lind fëmijën e saj të parë në moshën 58 vjeçare Një ngjarje e jashtëzakonshme ka ndodhur në të premten në Leverkusen të Gjermanisë. Shqiptarja 58-vjeçare, ka lindur një djalë, për të cilën ishte e pazakontë dhe e habitshme. “Është një djalë i shëndetshëm, 3360 gramë në peshë dhe 53 centimetra në madhësi”, raporton spitali Leverkusen.Nëna Flora dhe djali Floriani janë mirë, aktualisht po shërohen në repartin e lindjes, thonë mjekët e spitalit JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKOJENI:

Leave a Reply