2020 nis keq për Robertin ‘Me kan i hajrit kishe nejt me qike tande more, plaku i thift’

‘E ke meritu me tana’, ka shkruar Berisha një koment duke e uruar dhe ‘thumbuar‘ në të njëjtën kohë Arilenën. Shumë komentues i kanë reaguar me komente nga më të ndryshmet. Një ndjekës i kishte shkruar: ‘O zdrali nihere po ti je linda morina ne versionin mashkull, ti u bone me gju kungja qe era merrq tvjen me kilometra. Me kan i hajrit kishe nejt qike tande more peder mashkull. Plaku i thift. Deri dje i thojshe qesaj kange qe osht per varrime tash ja uron me kungja kunder elvanes shtype rekl,am meposhte dhe shiko pamjet.

Leave a Reply