20 Vjet I Mbyllur Në Qeli Për Veprën Që Nuk E Kishte Kryer – Kur U Shpall I Pafajshëm Nuk Mund T’i Ndalte Lotët

Ai qau dhe kapi duart e gjyqtares që e liroi atë pasi ai kaloi 20 vjet të jetës në qeli për një vepër që nuk e kishte kryer. Siç shkruajnë mediat e huaja, bëhet fjalë për Bunn, tani 41 vjeç, i cili ishte 24 vjeç kur u a.kuzua për v.ras.je të shkallës së dytë për v.dek.je.n e një oficeri korrektues jashtë detyrës në Crown Heights, Brooklyn në vitin 1991.Per ta ndjekur tekstin te plote dhe videon, ju ftojme qe te shty.pni rek,lamen e meposhtme.

Leave a Reply