20 mijë dollarë për të qëndruar 10 orë brenda kësaj shtëpie, askush s’mund ta përfundojë sfidën

McKamey Manor në Tennessee, është ndërtuar që të jetë shtëpia më e frikshme në Shtete e Bashkuara.

Vizitorët që duan të hynë në këtë “shtëpi të pushtuar nga shpirtrat e lig”, duhet të tregojnë lejen e mjekut, ta kalojnë disa teste dhe të nënshkruajnë një dokument pranimi prej 40 faqesh.

Brenda objektit është aq frikshëm, sa që ende askush nuk ka mundur ta përfundojë sfidën, megjithëse ofrohet shpërblim prej 20 mijë dollarësh, për atë që arrin të qëndrojë brenda për dhjetë orë.Ndiqni pamjet duke shtypur ne foton me poshte.

Leave a Reply