“18 vajza më morën në dhomë dhe më mbajtën gjithë natën”, Shpati rrëfen historinë e b ujshme

Shpat Kasapi është një nga këngëtarët më të njohur shqiptarë. Së fundmi, ai ka rrëfyer disa detaje nga jeta personale i ftuar në emisionin “Glamour Zone”.

Gjatë intervistës, ai ka treguar se disa vite më parë ka qenë në Berlin për një event bukurie dhe 18 vajza konkurrente e kanë marrë në dhomë dhe e kanë lënë pa gjumë gjithë natën me p uthje e p ërkëdhelje,shtype re/kl,amën shiko qka thotë Shpat Kasapi; 👇👇

Leave a Reply