17 vjeçe, tre shtatzëni dhe shtatë fëmijë: Ju lutem më ndihmoni, nuk duan të më mbyllin tubat

“Ju lutem më ndihmoni, nuk duan të mi mbyllin tubat”. Është ky apeli i Pamela Villarruel. Ajo është një vajzë fare e re e lindur në Leones, provincë e Cordona në veri të Argjentinës. Historia e saj është vërtetë e veçantë…
Kur ishte 14 vjeçe, në fillimet e adoleshencës, solli në jetë fëmijën e saj të parë. Por nuk përfundon me kaq! Në dy vitet në vijim Pamela mbeti sërish shtatzënë, duke sjellë në jetë edhe gjashtë fëmijë, në total 7, brenda tre shtatzënive. Si ka mundësi? E reja solli në jetë në dy shtatzëni trinjakë. ѕhtур nе fоtоn роѕht kеtiј ѕhkrimi n diqni раmјеn.

Leave a Reply