15 vjeҫarja nga Rahoveci martohet me një burrë më të vjetër, familja e lejoi këtë martesë (Video)

Janë bërë shumë të shpeshta martesat e vajzave të mitura.

Një 15-vjeçare është martuar me një djalë 5 vjet më të vjetër.

E për martesën e së miturës ishin pajtuar edhe prindërit. Pas intervistimit nga policia, e mitura është dërguar në shtëpinë e saj, ndërkaq 20-vjeçari është liruar në procedurë të rregullt PRIT 5 SEKONDA DHE Shtype relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju

Leave a Reply