11 vjeçari rrëzon shkencëtarin e madh: Zoti ekziston, ja provat

William Maillis nuk është një 11 vjeçar i zakonshëm. Pavarësisht moshës që ka, ai është shumë i dijshëm dhe thotë se do t’ia kushtojë jetën e tij idesë për t’u bërë astrofizikan dhe për të dëshmuar ekzistencën e Zotit.William jo vetëm që ëndërron të bëhet një ditë astrofizikan – ai tashmë është në rrugën e duhur drejt realizimit të kësaj ëndrre. William, nga Pensilvania, SHBA, kreu shkollën e mesme kur ishte vetëm 9 vjeç ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni:

Leave a Reply